Кухня
Денис Кузнєцов розповідає про концепцію своєї кухні:
Мені близькі ідеї comfort food - їжі звичної, традиційної, що дає відчуття здоров'я.
Улюблені страви, які готувала ваша мама чи бабуся, але з відточеною, доведеної до абсолюту палітрою смаків, тобто абсолютно нові страви з натяком на першоджерело.

Це як захоплюючий фільм - ви в принципі здогадуєтеся, як все почалося і чим все закінчиться, але стежити за поворотами сюжету неймовірно захоплююче.
Сучасні кулінарні технології дозволяють розкласти звичні страви на найдрібніші складові, а потім зібрати заново, прибравши зайве (наприклад, надмірну жирність або солоність). І я їх, звичайно, використовую.
Але в першу чергу готую здорову і смачну їжу - і ніколи не зраджу цим принципам заради зовнішнього ефекту.
Зрештою запам'ятовується саме смак. Красиво і без смаку - це на один раз. Я люблю, коли до нас в ресторан повертаються.
Натхнення - всюди, поштовхом може стати все, що завгодно.
Книги, аромати овочів або грибів, спеції, просто розмова. Але найчастіше - історії і бажання гостей. Просто уловлюєш настрою - і робиш більше, ніж від тебе очікують.